top of page
Klanktuin workshop 18 juli 2020, van 10:00 tot 12.30 uur in de Vinca Tuin te Olst
Tussen Weerstand en Vrijheid

 

Zou je graag vrijer willen zingen? Laat je dan inspireren en verrassen door de natuur en leer onder begeleiding van zangpedagoge Ivette van Laar op unieke wijze meer uit je klank te halen!

Zingen doe je met je hele lichaam. Je klank reageert op invloeden van zowel buitenaf als binnenuit. De natuur is één grote verzameling aan indrukken van kleuren, geuren, smaken, vormen, structuren en geluiden. Alles wat je ziet, hoort, ruikt, voelt of beleeft doet wat met jou en daarmee met je klank.

Op het moment dat je in dialoog treedt tussen je eigen lichaam, dat wat de natuur in je oproept en je klank, zul je nieuwe wegen ontdekken naar meer vrijheid in het zingen. 

_YTR9381.jpg

Wat kun je verwachten? De Vinca Tuin biedt een inspirerende omgeving, waar je volop en vrij kunt experimenteren met jouw klank. Ivette geeft de workshops op een verrassende en verdiepende manier vorm. Zij zoekt in haar dagelijks leven naar inspiratie in de natuur, heeft dit met het zingen verbonden en past dit toe bij het lesgeven, vanuit de Lichtenberger Methode. We gaan met een groepje van maximaal 4 mensen aan de slag. Er wordt zowel gezamenlijk als individueel gewerkt. Voornamelijk aan klank en de ontwikkeling hiervan. Je zult vooral leren en ervaren door te doen. Daarbij maakt het niet uit hoeveel ervaring je hebt met zingen. We zijn gedurende de hele workshop buiten!

 

Kleding waarin je makkelijk beweegt, passend bij het weer en schoenen die ook vies mogen worden, wordt aangeraden. Toilet is aanwezig. Indien veel regen verwacht wordt, gaat de workshop niet door. In overleg wordt deze dan naar een andere datum verplaatst.

Ivette van Laar is een eigenzinnige zangeres en zangpedagoge die de verbinding tussen klank, mens en aarde als wezenlijk ervaart.

Ze studeerde zang aan de conservatoria van Enschede en Arnhem en volgde de opleiding aan het Lichtenberger-Institut te Duitsland om erkend Lichtenberger zangpedagoge te kunnen worden. Ze heeft een bloeiende les èn concertpraktijk.Voor meer informatie zie: www.klanktuin.nl

Gegevens:

Zaterdag 18 juli 2020

10:00 -12:30 uur

Vinca Tuin

Schuilenbergerweg 4 8121 RA Olst (parkeerplaats aanwezig)

Kosten: 50 euro

Maximaal aantal deelnemers: 4

Opgeven via: info@ivettevanlaar.nl

Vragen? Neem contact op met Ivette: 0651082032

bottom of page