top of page

Klanktuindagen 2022

Zou je graag vrijer willen zingen? Laat je dan inspireren door de natuur en leer onder begeleiding van zangpedagoge Ivette van Laar op unieke wijze meer uit je klank te halen!

Waarom zingen in de natuur?

Zingen doe je met je hele lichaam. Je klank reageert op invloeden van zowel buitenaf als binnenuit. De natuur is één grote verzameling aan indrukken van kleuren, geuren, smaken, vormen, structuren en geluiden. Alles wat je ziet, hoort, ruikt, voelt of beleeft doet wat met jou en daarmee met je klank.

Op het moment dat je in dialoog treedt tussen je eigen lichaam, dat wat de natuur in je oproept en je klank, zul je nieuwe wegen ontdekken naar meer vrijheid in het zingen.

Ivette van Laar is een eigenzinnige zangeres en zangpedagoge die de verbinding tussen klank, mens en aarde als wezenlijk ervaart. Ze studeerde zang aan de conservatoria van Enschede en Arnhem en volgde de opleiding aan het Lichtenberger-Institut te Duitsland om erkend Lichtenberger zangpedagoge te kunnen worden. Ze heeft een bloeiende les èn concertpraktijk.

DATA klanktuin workshops 2022: nog geen data.
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Ivette

2020

Vinca Tuin Olst:

bottom of page